Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Uusimmat kuvat

18.7.2018

 

Kevät ja kesä on ollut työntäyteistä :) Yhteydenottoja on tullut siinä määrin, että sähköposti on toistaiseksi täynnä, enkä ehdi sitä mukaa tyhjentelemään kun se on jo taas tukossa.  Vanha sähköposti tiinastattoo@phnet.fi säilyy kyllä käytössä jatkossakin, mutta nyt on aika ottaa pääsähköpostiksi käyttöön uusi osoite:  tiina@tiinastattoo.com josta ei tila ihan äkkiä lopu kesken.

 

Aikoja löytyy ripotellen vielä kesälle ja etenkin pienille kuville pystyy tiivistämään  sopivia välejä aina lähiviikoillekin tilanteen mukaan.    

 

Aurinkoista ja mukavaa kesää kaikille! :) 

 

24.2.2018

Sivua päivitelty pitkästä aikaa.  Uusimmat tatuoinnit tulee lisättyä facebookin puolelle aika pian sitä mukaa, kun valmistuu. Tiinas tattoo sivusta tykkäämällä näkee uusimmat kuvat nopeimmin. 

Vielä löytyy tatuointiaikoja keväälle jonkin verran ja jotain aikataulumuutosten vuoksi vapautuvia aikojakin voi välillä osua sopivasti kohdalle. Eli sähköpostin tai facen Tiinas tattoo sivun viestien kautta voi edelleen laittaa malleja arvioitavaksi. 

 

06.07.2016

Kiireisinä kesäpäivinä tavoitat parhaiten sähköpostitse tai facebookin Tiinas tattoo sivuston viestien kautta.  Mallien mittaukset ja suunnittelut vain ajanvarauksella ja ennen tapaamista mallit hyvissä ajoin sähköpostitse niin ehdin tulostella valmiiksi.

 

Tatuoitsijan henkilökohtaisesta tilanteesta sen verran, että vaikka olenkin saanut monikemikaaliyliherkkyyden MCS lievittymään kunnon allergialääkityksillä, olen puolikuntoinen verrattuna aikaan ennen sairastumista, enkä edelleenkään kestä hajusteita. Minulla on lisäksi diagnosoitu väsymysoireyhtymä CFS/ systeeminen rasitusintoleranssi sairaus SEID.

Työn määrä on siis rajoitettua minkä verran pystyn esim. viikossa tekemään, enkä mm. pysty työn ohessa keskittymään varausten vastaanottamiseen vaan ne on hoidettava ensisijaisesti sähköpostitse.

 Lisäksi myös tyttäreni on samalla tavalla sairastunut ja toimin hänen omaishoitajanaan eli en tästä syystä ole  päivittäin studiolla tavattavissa. Vastailen kuitenkin mielelläni meileihin ja teen muutenkin piirtämistä ja suunnittelua silloin kun olen kotona likan kanssa.

 

Muistathan jättää hajusteet;  hajuvedet, hiuslakat, dödöt, kosteusvoiteet, voimakkaat pyykinpesuaineet jne. mitä suinkin vaan pystyt laittamatta silloin kun asioit studiolla, Kiitos!

 

Aurinkoista ja mukavaa kesää kaikille! :)

 

Tiina

 

11.11.2014

Tiina`s tattoon uusi osoite on karjalankatu 20, 15140 lahti. 

Tatuointi- ja lävistys aikoja voi varailla ihan normaalisti tällä hetkellä. Nyt myös viikonloppu aikoja on järjestettävissä.

Ja kuten aina aiemminkin, niin kannattaa varmistaa etukäteen, että olen varmasti paikalla jos haluaa tulla studiolla käymään.  Jos on mallin mittausta tai hinnan arviointia sillä tavalla, että vaatii kuvatiedostojen lähettelyä ja tulostamista, niin silloin ajanvaraus on pakollinen, jotta tiedän varata riittävästi aikaa. Meilitse voi laittaa myös etukäteen malleja ja sopia sitä kautta, kuinka on järkevintä edetä.

 

Nyt on myös mahdollista saada lyijykynäpiirroksia ja muotokuvia omista valokuvista. Vielä ehtii muutamia ottaa työnalle, jos haluaa antaa vaikka joululahjaksi.

 

Hajusteettomuus olisi edelleenkin toivottavaa, vähintäänkin silloin kun tulee tatuoitavaksi. Eli kaikki hiuslakat, hajuvedet, kosteusvoiteet, dödöt jne. olisi hyvä jättää kokonaan laittamatta, Kiitos!